Categorieën
Filteren op:
  • Geen verdere verfijning
  Filteren op:
   • Geen verdere verfijning

   Zoekresultaten voor "Labels-op-maat" (6 treffers.)

   1 - 6 van 6
   Productlijst

   Welk type labels op maat bieden jullie aan?

   Indien u een unieke toepassing hebt waarvoor speciale labels nodig zijn dan kan DYMO u helpen. Alle standaardlabels van DYMO kunnen besteld worden met aangepaste eigenschappen. DYMO kan ook labels op maat maken, helemaal zoals u ze wilt.

   Hoe snel kan ik mijn labels op maat krijgen?

   De productie van uw bestelling zal ongeveer 10 tot 15 dagen in beslag nemen, startend van de dag waarop wij uw goedkeuring hebben ontvangen over het artwork en u ons de bevestiging hebt gegeven om in productie te gaan, samen met de nodige kredietkaartgegevens en aal extra info die nodig is om de productie van uw bestelling te kunnen opstarten. Zodra uw bestelling klaar is, zal ze verzonden worden naar het verzendadres dat u hebt ingevoerd via Fed Ex, tenzij u hebt gekozen voor een andere verzenddienst.

   Kan ik fluorescerende of metallic inkt gebruiken op de labels op maat?

   Ja, maar niet als deklaag. Fluorescerende of metaalkleurige inkt kan gebruikt worden in de gebieden waar de LabelWriter niet zelf afdrukt.

   Zal ik gefactureerd worden voor mij bestelling van labels op maat?

   We hebben een kredietkaart nodig (VISA, Master Card, Amex of Discover) op het ogenblik dat u een bestelling wenst te plaatsen. Zodra de labelbestelling verwerkt is, zal er een autorisatie uitgevoerd worden van de kredietkaart om te bevestigen dat de vereiste bedragen ter beschikking zijn. Er zal vervolgens een autorisatiecode aangeboden worden aan de kredietkaartverstrekker. Indien er een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse transactielimiet staat op uw kredietkaart, zoals vaak het geval is, dan bestaat de kans dat de kaart geweigerd zal worden tijdens de autorisatie indien de limiet overschreden wordt. De eigenlijke transactiegegevens zullen niet worden weergegeven op uw kredietkaart vooraleer de labelbestelling werd verzonden en de hoeveelheid rollen gecontroleerd werd. Op die manier zal uw betaling correct berekend kunnen worden, inclusief verzendkosten en btw.

   Is het mogelijk om extra te betalen zodat mijn bestelling van labels op maat sneller geleverd wordt?

   U kunt verzoeken om uw labelbestelling met urgentie te verwerken, zodat de productiemanager daar rekening mee kan houden tijdens het plannen van de werkzaamheden. Daar is echter geen extra kost aan verbonden, wat meteen ook betekent dat er geen garantie is dat uw bestelling sneller dan binnen de 10 tot 15 dagen zal worden verzonden.

   Krijg ik een voorbeeld te zien van het label op maat vooraleer het in productie gaat?

   U zult een voorbeeld in pdf ontvangen per e-mail ter goedkeuring. Zodra we uw goedkeuring per e-mail ontvangen, wordt het label geproduceerd op basis van de proefdruk.

   1 - 6 van 6