DYMO® aloitti vuonna 1958 kohokuviointiyhtiönä. Yritys on kasvanut edelleen johtavaksi merkintä- ja etikettialan toimijaksi, ja sen toiminta sekä vastuu ulottuu joka puolelle maailmaa. DYMO® pitää tätä vastuuta erittäin tärkeänä, ja yhtiön tavoitteena on maksimoida tehokkuus investoiden samalla kestävään kehitykseen – etiketti kerrallaan.


Tämän aloitteen myötä DYMO® on koonnut oman ryhmän, joka pyrkii kestävämpään kehitykseen joka päivä – ei ainoastaan tuotteiden ja pakkausten suhteen, vaan myös tuotanto- ja kuljetusprosessiemme sekä yhteiskunnallisten ja ympäristöön liittyvien velvoitteiden kautta.

YHTIÖN SITOUMUS KESTÄVÄÄN KEHITYKSEEN

YHTIÖN TOIMINTA

1Sint-Niklaasin tuotantolaitos, Belgia, Eurooppa (Yhdysvaltojen markkinoille tarkoitetut LabelWriterTM-tarrat on valmistettu Mexicalissa, Meksikossa) | 2D1® Standard -teipit, D1® Durables -teipit, kaikki Letratag™-teipit, muoviset kohokuviointiteipit, Rhino-teipit, XTL-teipit, LabelWriter®-kestotarrat | 3Tutkimuksen tehnyt A Greener RefillTM LLC. | 4DYMO® LabelWriter™, LetraTag™, LabelManager™, Embossing™-tuotevalikoima | 5Valmiustilassa ollessaan DYMO®-akut kuluttavat energiaa joko erittäin vähän tai ei lainkaan Britannian energiaministeriön (DOE) kaikkein tiukimpia vaatimuksia noudattaen. | 6Vain LetraTag ja Embossing